IT rendszerek tervezése és építése

A szolgáltatásaink kitérnek az élet minden területére – úgymint levelező rendszer, vállalat irányítás szoftver, központi tárhely, stb. – mi pedig ezeknek megfelelő rendszert fogunk tervezni, építeni, és üzemeltetni. Olyat, ami a szolgáltatásokat maradéktalanul ellátja, mégis épp eléggé visszafogott ahhoz, hogy ne igényeljen túlzott mértékű befektetést.

Tapasztalatból tudjuk, hogy egy rendszer, amely a Partnereinket hosszú távon ki kell, hogy szolgálja, a legjobb komponensekből kell felépüljön.

Az alkalmazott technológiákat, eszközöket együtt teszteljük, így tudjuk garantálni a lehető legmagasabb hatásfokot.

A rendszerek tervezésénél Partnereink igényeit tartjuk szem előtt, nem alkalmazunk túl magas szintű megoldásokat, hacsak nincs arra valóban szükség. Itt is az optimális megoldás mellett a költséghatékonyságon van a hangsúly, nem az űrtechnikán.

Milyen előnyökkel jár ez Önnek?

Általunk szállított és üzemeltetett rendszerek legfőbb tulajdonságai a teljesség igénye nélkül:

  • Folyamatos rendelkezésre állás: Rendszereink kiépítésüknek köszönhetően biztonságosak, a működés során felmerülő esetleges hibák a felhasználó számára észrevehetetlenek, nem okoznak fennakadásokat a munkavégzésben. A legtöbb probléma áthidalása automatikus.
  • Magas adatbiztonság: Hálózataink titkosított csatornán kommunikálnak a külvilággal csökkentve az esélyét külső behatolásnak, vagy adatlopásnak.
  • Katasztrófatűrés: Minden rendszerünkbe integrálunk adatmentési, archiválási megoldást is, hogy bármilyen nem várt esemény esetén rövid időn belül folytatható legyen a munka, és elkerüljük az adatvesztést.
  • Költséghatékonyság, rugalmasság: Az Ön igényeihez alkalmazkodik a beruházás, csak azért fizet, amit használ! Sőt, rendszereink – a szolgáltatások és az eszközök egyaránt – elérhetők fix havidíjas konstrukcióban is, hogy Önnek ne kelljen milliókat befektetnie.
  • Mindent egy helyről: Az alap informatikai rendszeren túl – levelezés, tartomány, fájl- és erőforrásmegosztás, stb. – több, magas szintű megoldással és szolgáltatással is állunk rendelkezésére.
Magyarország legnevesebb gyártóival tartjuk direktben a kapcsolatot, hogy mindig a legjobb áron az optimális megoldást szállíthassuk.
Magas szintű megoldások

Magas szintű megoldások

Magas szintű megoldások elérhető közelségben. Közel vagyunk a nagyvállalati informatikai megoldásokhoz, számos ITIL szakemberrel büszkélkedhetünk. Azonban Partnereink többségének nem feltétlen
Read More
Mindig a Partnerünk az első

Mindig a Partnerünk az első

Mindig Partnerünk az első. Fontos szabályunk, hogy a szolgáltatások nem rólunk, hanem Partnereinkről szólnak. Nekünk az a sikereink mértéke, ha
Read More
Rendszerfelmérés

Rendszerfelmérés

Rendszerfelmérés Szolgáltatásunkat minden esetben egy átvilágító felméréssel kezdjük, amely akár önálló rendszerauditként is megállja a helyét. A felmérés eredményeként egy
Read More
Menedzselt szolgáltatás

Menedzselt szolgáltatás

A szolgáltatás nem csak tettek végrehajtásáról szól, transzparens irányítást és felügyeletet is adunk. A szolgáltatás minőségi mutatóiról Partnereink átfogó képet
Read More
Értékeink

Értékeink

Cégünk évtizedek óta foglalkozik komplex informatikai rendszerek üzemeltetésével, karbantartásával. Ezen időszak alatt megtanultuk, hogy Partnereink legfontosabb értékeire vagyunk hivatottak vigyázni. Nekünk
Read More
Adatbiztonság

Adatbiztonság

A szolgáltatás vele járója, hogy Partnereink adataira nekünk kell vigyáznunk. Adatok illetéktelenekhez való kikerülésének és elvesztésének technikai akadályozása a legfontosabb
Read More