Miért éppen mi?

page2_pic1

Lansystem – Amit nyújtunk:

Teljes körű IT-stratégiát: hogy vállalkozása valamennyi hardvere és szoftvere hosszú távon, költséghatékony és eredményes módon szolgálja üzleti céljait!
Komplett eszközbeszerzést: a laptoptól kezdve a nyomtatón, hagyományos és IP-telefonokon át a projektorokig!
• Megoldást valamennyi felmerülő szoftverigényére: legyen szó irodai alkalmazásokról, vírusirtókról vagy ügyviteli és vállalatirányítási rendszerekről!

Mindezt egyetlen kézből, több körös egyeztetés, számlázás, pluszköltség nélkül olyan multinacionális vállalatok minősített disztribútoraként, mint a Microsoft, az ESET vagy a HP.

A Lansystem Kft. közel 27 éve, 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozásként alakult. Célunk, hogy ügyfeleink valamennyi felmerülő informatikai igényét a lehető legszélesebb körben szolgáljuk ki, idő- és költséghatékony megoldásokat kínálva.
Hiszünk abban, hogy a folyamatos fejlesztések, a szakmai képzések, munkatársaink szaktudásának naprakészen tartása kiemelten fontos az informatika percről-percre változó világában. Szakembereink ezért minden esetben naprakész ismeretekkel, és hosszú évek tapasztalatával rendelkezve segítenek megoldani minden felmerülő problémát.

Bízom abban, hogy megtisztel bennünket érdeklődésével, és hamarosan az Ön projektjeit is valóra válthatjuk!

Főbb szolgáltatásaink

IT-projekttervezés

 

Folyamatos rendelkezésre állás, adatbiztonság, katasztrófatűrés.

 

 

Mobil eszközök

Telefon, tablet és minden ami rajtuk fut: klasszikus szoftverek és egyedi fejlesztések.

Tárgyalótechnika

Projektorok, AV-eszközök, hang- és mozgásvezérelt irodatechnika.

Folyamatos támogatás

7/24-es rendelkezésreállás, segítségnyújtás és support.